Available directly from stock
Confidence and quality
Personal and sincere advice
+3124-303 0 400

(Loading... )

Light commercial vehicles

52 vehicles found

Condition:
Structure:
Brands:
Model:
Implementation:
1st Registration:
Mileage:
Transmission:
Fuel:
Color:

We are happy to help!

Sell your current vehicle

Do you have a vehicle you want to sell? KW-automotive can help.

Lichte bedrijfswagens kopen
Lichte bedrijfswagens zijn een cruciaal onderdeel van ons werkende bestaan. Zo zorgen ze ervoor dat goederen en diensten snel en efficiënt worden geleverd. Er zijn veel verschillende soorten en merken, en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hieronder zullen we verder ingaan over welke soorten lichte bedrijfswagens er in de markt zijn. Deze bedrijfswagens zijn ook allen te verkrijgen in het ruime assortiment van KW Automotive.
Verschillende types lichte bedrijfswagens
Er zijn veel verschillende soorten type lichte bedrijfswagens. Ze kunnen namelijk variëren in grootte, laadvermogen en functionaliteiten. Onderstaand hebben we de meest voorkomende voor u opgesomd.

Stadsbestelwagen: Deze wagens zijn compact en hebben een laadruimte van ongeveer 2 tot 5 kubieke meter en zijn handig voor kleinere ladingen. Hiervoor zijn ze ideaal te gebruiken voor leveringen binnen stedelijke gebieden.
Gesloten bestelwagen: Dit zijn standaard bestelwagens met een gesloten laadruimte. Ze zijn beschikbaar in verschillende groottes en laadvermogens, en kunnen worden aangepast aan verschillende behoeftes. Voorbeelden hiervan zijn koelwagens of wagens met een speciale inrichting voor specifieke goederen.
Bestelwagen met open laadbak: Dit type bedrijfswagen heeft een open laadruimte zonder dak of hoge zijkanten. Hiermee zijn ze handig voor het vervoeren van grotere of onhandige ladingen.
Dubbele cabine bestelwagen: deze bestelwagens hebben zowel een laadruimte als een passagiersgedeelte met extra zitplaatsen. Deze bestelwagen is ideaal wanneer zowel lading als personeel vervoerd moet worden.
Koelwagen: Deze wagens zijn uitgerust met een speciale koelinstallatie om goederen op een juiste temperatuur te houden tijdens het transport.

Wat zijn de meest voorkomende lichte bedrijfswagens?
Naast de verschillende type bedrijfswagens zijn er ook een aantal verschillende leveranciers. Het doel van de bedrijfswagens blijft hetzelfde, alleen is het voertuig door verschillende fabrikanten gemaakt. Onderstaand een aantal bekende en populaire merken bedrijfswagens.

Ford bedrijfswagens: als u denkt aan een bedrijfswagen van Ford, dan denkt u al snel aan de Ford Transit. Dit is een iconische bestelwagen die wereldwijd bekend is. Deze bedrijfswagen staat namelijk bekend om zijn veelzijdigheid, betrouwbaarheid en ruime interieur.
Mercedes-Benz bedrijfswagens: Mercedes-Benz is ook een wereldbekende fabrikant in voertuigen. In de categorie lichte bedrijfswagens is de Mercedes-Benz Sprinter een veel voorkomende. De Sprinter staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking, geavanceerde technologie en beschikbaarheid in verschillende configuraties.
Volkswagen bedrijfswagens: ook Volkswagen is fabrikant in bedrijfswagens. De Volkswagen Transporter is hierin het meest geliefd vanwege zijn moderne design, efficiënte motoren en comfortabele interieur.
Renault bedrijfswagens: de Renault Master biedt een breed scala aan afmetingen en laadvermogens.
Peugeot bedrijfswagens: de bedrijfswagens van Peugeot zijn erg compact, wendbaar en geschikt voor stedelijk gebruik.
Fiat bedrijfswagens: de meest verkochte bedrijfswagen van Fiat is de Ducato. Hij staat bekend om zijn laadvermogen en aanpasbare interieur.
Iveco bedrijfswagens: Iveco staat bekend om zijn brede aanbod aan commerciële voertuigen. De populairste is de Iveco Daily. Deze kan geleverd worden in veel verschillende configuraties, waaronder bestelwagen, minibusjes en chassis-cabine-opties.
Opel bedrijfswagens: naast de personenauto’s verkoopt Opel ook bedrijfswagens. De meest bekende zijn de Opel Combo, Opel vivaro en Opel Movano.
Citroën bedrijfswagens: als laatst hebben we nog de Citroën bedrijfswagens. De meest verkochte bedrijfswagens zijn de Citroën Berlingo, Citroën Jumpy en de Citroën Jumper.

Breed assortiment aan lichte bedrijfswagens
Bij KW Automotive hebben we een breed assortiment in tweedehands lichte bedrijfswagens. Zo variëren onze voertuigen in merken, types en afmetingen. Op deze manier hopen we u altijd van dienst te kunnen zijn door een wagen aan te bieden die precies bij uw situatie past. Hierbij hebben we zowel compactere bedrijfswagens, maar ook grotere uitvoeringen beschikbaar.
Definitie lichte bedrijfswagens
Lichte bedrijfswagens, ook wel bekend als bedrijfswagens of bestelwagens, zijn speciaal ontworpen voertuigen voor het zakelijk vervoeren van goederen. Deze voertuigen worden in de categorie lichtere voertuigen en hebben een lagere maximale toegestane totaalgewicht in vergelijking met zware vrachtwagens. De precieze definitie van lichte bedrijfswagens kan nog wel eens variëren. Dit is afhankelijk van de regio en de wetgeving. In veel landen wordt een lichte bedrijfswagen gedefineerd door een combinatie van factoren zoals het maximale gewicht, de laadruimte en het ontwerp voor commercieel gebruik.

Bijvoorbeeld in de Europese Unie. Hier worden bedrijfswagens vaak gedefineerd als voertuigen met een totaalgewicht van maximaal 3,5 ton. Deze categorie voertuigen omvat verschillende types, zoals bestelwagens, kleine vrachtwagens/bakwagens, en sommige bussen die worden gebruikt voor het vervoeren van goederen.
Waarom kiezen voor een lichte bedrijfswagen bij KW Automotive?
Bij KW Automotive profiteert u van diverse voordelen bij de aanschaf van uw nieuwe voertuig. Onze wagens staan garant voor uitmuntende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Veiligheid en vertrouwen zijn van het grootste belang wanneer u bij ons koopt. Daarom hanteren we het ‘Pay Safe’ principe. Elk voertuig wordt geleverd met alle benodigde documenten en heeft onze grondige inspectie doorstaan. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw huidige voertuig in te ruilen. Tenslotte beschikken we over een eigen werkplaats waar onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties kunnen verzorgen voor uw lichte bedrijfswagen.

Customers rate us as follows

Rating is based on more than 100+ Google reviews

4.2 out of 5

4.4/5
J. Wijnen | Koper
Een paar weken geleden zat ik in nood met mijn auto. Ik had naar Kw-automotive gebeld en die hebben mij direct geholpen. Binnen 15 minuten waren ze bij mijn huis om mijn auto te halen en op dezelfde dag kon ik hem weer ophalen. Super service! Een echte aanrader!!
5/5

5 van de 5

S. van Loenen | Koper
Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, snel geregeld en zonder moeite een leenauto.
5/5

5 van de 5

L. van Enckevort | Koper
Prettig bedrijf, heb mijn auto hier al langere tijd in onderhoud en raad KW-Automotive aan bij familie en vrienden. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over kosten, duur van de reparatie, etc. Kortom; professioneel en prettig bedrijf om mee te werken.
5/5

5 van de 5

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.