Direct uit voorraad leverbaar
Vertrouwen en kwaliteit
Persoonlijk en oprecht advies
+3124-303 0 400

(Loading... )

Hoe kunnen wij u helpen?

Heb je een vraag en wil je direct antwoord? Kijk gerust tussen onze veelgestelde vragen.

KW Automotive

KW Automotive is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte personenauto’s, lichte bedrijfswagens en trucks. Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats waar wij samen met onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties uitvoeren. Jaarlijks verkopen wij honderden voertuigen in binnen en buitenland. Door onze scherpe prijzen, snelle leveringen en goede service zijn wij in staat om al onze klanten te voorzien van het juiste voertuig.

KW Automotive is gevestigd in de stad Wijchen. De werkplaats en de showroom zijn te vinden op het volgende adres: Christiaan Huijgensstraat 26, 6603 BC Wijchen.

Bekijk de routebeschrijving.

Het is niet nodig om een account aan te maken op onze website. U kunt direct een voertuig reserveren via onze website.

Aanbod

Alle voertuigen op onze website zijn direct uit voorraad leverbaar. Bekijk het totale aanbod op onze website.

Wij doen ons uiterste best om alle voorraad direct op de website te zetten. Helaas lukt dit niet altijd. Bent u op zoek naar een speciaal voertuig neem dan even contact op met een van onze verkoopmedewerkers.

Staat van het voertuig

Het is mogelijk om extra beeldmateriaal te verkrijgen.
Het team van KW Automotive controleert de ingevoerde kilometerstand om na te gaan of deze overeenkomt met de werkelijke kilometerstand die op het dashboard van het voertuig staat. Houd er rekening mee dat dit geen bewijs is dat de kilometerstand niet op een bepaald moment is gewijzigd. U dient altijd zelf te controleren of u de kilometerstand van een voertuig logisch kunt verklaren.

U bent van harte welkom in onze showroom in Wijchen. Maak even een afspraak met een van onze verkoopmedewerkers voor komst.

Voordat een voertuig bij ons op de website komt te staan is deze eerst uitvoerig getest door onze verkoop- en werkplaats specialisten. Nadat deze volledig is getest, zal deze in het aanbod getoond worden.

Documenten

De documenten die nodig zijn om een voertuig te registreren zijn per land verschillend. Neem contact op met uw lokale overheid

Wanneer u uw voertuig komt ophalen bij KW Automotive. Neem dan altijd een volmacht (POA) en identificatiepapieren mee.

Betaling & Garantie

U bent als koper verantwoordelijk voor de overschrijving van het bedrag zoals vermeld op de verkoopfactuur. Dat betekent ook dat eventuele lokale bankkosten voor uw rekening zijn.

De eindfactuur vindt u terug in de door u opgegeven mailbox.

Als u de bestelling annuleert, verliest u uw aanbetaling. Wees daarom zeker van de aankoop voordat u de aanbetaling plaatst.

Vermeld altijd het factuurnummer van het voertuig in de omschrijving van uw betaling. Dit nummer bestaat uit 8 cijfers, beginnend met 70 (bijv. 70135798). Zorg ervoor dat u het juiste factuurnummer gebruikt om vertragingen of ongemakken te voorkomen.

Het rekeningnummer van KW Automotive is
NL23 ABNA 0249 9096 85.

Wilt u uw voertuig laten financieren? Dan kan dit gemakkelijk bij onze partners op het gebied van leasing. Meer informatie vindt u gemakkelijk op de desbetreffende voertuig pagina.

KW Automotive biedt meerdere betalingsmogelijkheden. Denk hierbij aan:
Ideal
Visa
Mastercard
Maestro
Bancontact
Belfius
CBC/KBC
Giropay
Handmatige bankoverschrijving

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.