Direct uit voorraad leverbaar
Vertrouwen en kwaliteit
Persoonlijk en oprecht advies
+3124-303 0 400

(Loading... )

Verkoop uw huidige voertuig

Heeft u een voertuig dat u wil verkopen? KW-Automotive koopt uw voertuig!

"*" geeft vereiste velden aan

Wat wilt u verkopen?

Wat wilt u verkopen?*
Wilt u één of meerdere voertuigen verkopen?*

Hoe werkt het verkopen van voertuigen?

Verkoop uw voertuig

Bied uw lichte bedrijfswagen of vrachtwagen aan

Vul het verkoopformulier in op onze website. Geeft hierin aan welk voertuig u wilt verkopen en probeer deze zo goed mogelijk te omschrijven.

Verkoop uw voertuig

Het voertuig wordt op locatie bij KW Automotive geïnspecteerd

Het voertuig wordt bij KW Automotive op locatie geïnspecteerd door onze technische specialisten. Het is belangrijk om tijdens de inspectie de juiste documenten mee te hebben, zodat de overeenkomst kan worden opgemaakt.

Verkoop uw voertuig

Na overeenstemming kopen wij uw voertuig voor de afgesproken prijs

Nadat de inspectie is voltooid, ontvangt u van ons een prijsvoorstel. Wanneer deze voor u akkoord is, sluiten we de overeenkomst. Het overeengekomen bedrag wordt naar u overgemaakt.
4.4/5

Onze klanten beoordelen ons met 4,2/5 uit 117 beoordelingen

Wij helpen je graag!

Ontvang binnen 24 uur een prijsindicatie

We helpen u van begin tot eind met de verkoop van uw voertuig. Neem contact met ons op voor meer informatie.
KW Automotive

Verkoop uw
huidige voertuig

Gemakkelijk en snel uw voertuig verkopen? Bij KW Automotive kopen we graag uw voertuig voor een eerlijke handelsprijs. Wanneer u het bovenstaande formulier doorloopt gaan onze inkoopspecialisten direct aan de slag met uw aanvraag.

Wanneer alles in orde is, vragen we u om het voertuig naar onze showroom te brengen voor een laatste check. Bij afronding van de verkoop wordt u direct betaald. Dit maakt het voor u zeer gemakkelijk om uw voertuig te verkopen.

Klanten beoordelen ons als volgt

De beoordeling is gebaseerd op meer dan 100+ Google reviews

4.2 van de 5

4.4/5
J. Wijnen | Koper
Een paar weken geleden zat ik in nood met mijn auto. Ik had naar Kw-automotive gebeld en die hebben mij direct geholpen. Binnen 15 minuten waren ze bij mijn huis om mijn auto te halen en op dezelfde dag kon ik hem weer ophalen. Super service! Een echte aanrader!!
5/5

5 van de 5

S. van Loenen | Koper
Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, snel geregeld en zonder moeite een leenauto.
5/5

5 van de 5

A. Bunk | Koper
Prettig zaken gedaan van de week met deze gasten. Hopelijk wordt de auto netjes zoals besproken afgeleverd.
5/5

5 van de 5

Veelgestelde vragen

Wanneer u een voertuig wilt verkopen, dan kunnen er vragen opspelen. Om u zo goed mogelijk te helpen, hebben we de veelgestelde vragen opgesteld.

Mocht u nog andere vragen hebben over het verkopen van een voertuig, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via: +31 24 303 0 400.

KW Automotive komt graag met u in contact wanneer u van plan bent uw voertuig te verkopen. Het aanbieden van uw voertuig kan gemakkelijk via het bovenstaande formulier. U kunt hierin de keuze maken of u één of meerdere voertuigen wilt verkopen. Na het invullen het formulier, ontvang u een bevestiging van het aangeboden voertuig. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wanneer u uw voertuig heeft aangemeld en deze door ons is goedgekeurd, wordt het voertuig bij ons op locatie gekeurd. Alle technische specificaties van het voertuig worden vastgelegd en we maken uitgebreide foto’s en video’s van de belangrijkste kenmerken. Het is hierbij uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het voertuig klaar is om te rijden en dat u alle registratiedocumenten en andere voertuig documenten bij de hand heeft.

Na inspectie van het voertuig dat u wilt verkopen, ontvangt u van ons een gedetailleerd prijsvoorstel. Dit voorstel is gebaseerd op de staat van het voertuig en de huidige marktsituatie.

Wanneer alles in orde is bevonden, de documenten allemaal aanwezig zijn en het voertuig zorgvuldig is doorgetest, dan kan de verkoop aan KW Automotive voltooid worden.

Wij helpen je graag!

Verkoop uw huidige voertuig

Heeft u een voertuig dat u wilt verkopen? KW-automotive kan u helpen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.